Swift skal hedde Go

”Overfor passagererne skal navnet signalere flere billige billetter til flere destinationer. Derfor besluttede vi for et godt stykke tid siden, at vi skulle lancere lavprisfingeren under et nyt navn, når vi kom tættere på åbningen. Vi har med CPH Go valgt et navn, der handler om hele rationalet bag lavprisfingeren, nemlig opfordringen til at rejse,” siger kommunikationsdirektør Henrik Peter Jørgensen, Københavns Lufthavn.

”I juli rundede vi for første gang 400.000 lavprispassagerer på én måned, og i det seneste års tid er lavprismarkedsandelen vokset støt i Københavns Lufthavn. Når vi taler med lavprisselskaberne, er billedet klart. Mange af de nye lavprisruter er åbnet, fordi vi har stillet dem en dedikeret lavprisfinger i form af CPH Go i udsigt,” siger han.

Inden beslutningen om navnet CPH Go er der sket en navnetest blandt flere end 450 personer. En test af flere forskellige navneforslag viste, at navnet CPH Go er det navn, de rejsende synes bedst om og som bedst falder i tråd med passagerernes forventninger til Københavns Lufthavn. Undersøgelsen viste også, at navnet Swift ikke er slået igennem.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.