Tåbelig artikel om Københavns turistfælder

københavn shoppingTURISME: TV2’s hjemmeside bragte i weekenden underlig artikel om ”Ni måder turisterne bliver snydt i København.” Her var kritik af Tivoli Hotel & Congress Center, Royal Hotel – Hovedbanegården blev beskrevet som ”miks af tiggere, TV2 Godmorgen-værter og stiknarkomaner.”’

Artiklen på TV2’s hjemmeside har masser af postulater, f.eks. at når gæsterne på Tivoli Hotel & Congress Center booker hotellet lyder det jo ualmindeligt dansk: At bo midt i den gamle have. Turister vil dog hurtigt opleve, at Tivoli Hotel ligger ca. 10 minutters gågang fra Tivoli.

TV2 ”eksperten” er også ude efter Radisson Blu Hotel, hvis Café Royal i følge ham minder om IKEA’s rodebutik.

Han skriver også, at i Danmark er taxaer noget, man sparer op til. Hvis en turist skal fra Gothersgade og til Tivoli Hotel, må han ved taxaturens afslutning smide både guldur og flybilletter for at betale den tre kilometer lange tur, hedder den mærkelige logik.

”Hovedbanegården er ikke en turistattraktion i sig selv. Det kan også have noget at gøre med det komisk lave antal informationsskranker, der nærmest altid er overrendt af turister. Det kan have noget at gøre med det flove forsøg på at omdanne bygningen til et shoppingcenter. Det kan også have noget at gøre med mikset af tiggere, turister og TV2 Godmorgen-værter, stiknarkomaner, stive svenskere og stanken af friture,” hedder det.