Tæt på udsolgt til branchefest

Forum_CopenhagenBILLETKONTORET: Der er overvældende tilslutning til branchefesten på fredag aften i Forum som optakt til åbningen af feriemessen. Billetkontoret er på nuværende tidspunkt tæt på 350 deltagere, og i dag er det absolut sidste chance for efternølere at nå med.

Rejsebranchen har i løbet af et år en hel del spændende arrangementer, men de helt store festlige kniber det med. Derfor gik Billetkontoret i spidsen sammen med en række sponsorer og inviterede bredt til branchefest fredag aften i Forum forud for Feriemessen i weekenden.

Det ser ud til at blive et virkeligt tilløbsstykke. I aftes nærmede deltagertallet sig 350, og i dag er det absolut sidste chance af hensyn til kapaciteten.

Direktør Jesper Schou fra Billetkontoret sagde i aftes: ”Det er glædeligt med den store opbakning, men et eller andet sted må vi jo sige stop.”

Derfor er det sidste chance i dag for efternølere (og det gælder også for eventuelle deltagere fra Rejseskribenternes prisuddeling). Nu er man fremme ved ”først til mølle”, inden der siges stop på tilmelding@billetkontoret.dk