TAP Portugal lander flere priser

Den seneste måned har Star Alliance-medlemmet TAP Air Portugal modtaget tre priser. I Los Angeles blev TAP hædret som ’Best Airline in Europe’, og i New Delhi fik TAP World Travel Awards som ’World’s Leading Airline to South America’ og ’World’s Leading Airline to Africa’.

Prisen ’Best Airline in Europe’ blev overrakt af USA-rejsemagasinet Global Traveller efter 25.000 af bladets læsere havde stemt. Prisen er betydningsfuld, bl.a. fordi bladets læsere er flittige rejsende med betydelig kendskab til flyselskaberne og derfor i stand til at sammenligne, noterer TAP.

TAP blev ’World’s Leading Airline to South America’ foran bl.a. KLM, British Airways, Lufthansa og United Airlines. ’World’s Leading Airline to Africa’ blev vundet foran British Airways, Delta Air Lines og Emirates

”Priserne viser, at TAPs indsats med at udvikle et kvalitetsprodukt har båret frugt. TAP har de seneste år udviklet rutenettet på bl.a. Latinamerika og satset hårdt på kvalitet og god kundeservice,” siger João Morais, Area Manager for Nordic og Baltikum.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.