Taxfree i CPH bygger om

De rejsende bliver flere steder bliver mødt af byggevægge med teksten ’Vi bygger taxfree i verdensklasse’. 

 

”Mens den store taxfree butik bygges om i flere etaper, vil passagererne i en periode opleve lidt mindre plads på vejen fra sikkerhedstjekket og gennem butikken. Men vi tør godt love, at den nye taxfree er værd at vente på,” siger Carsten Nørland, salgs- og markedsdirektør i Københavns Lufthavn.

 

Den store taxfree og de mindre satellit-butikker i finger A, B, C og i ankomsten skal indrettes efter et helt nyt koncept med flere events og prøvesmagninger og en stærkere dansk profil. 

 

Den store taxfree butik lige efter sikkerhedstjekket vil blive ombygget i tre faser frem til 1. marts 2013. Der vil være mindre plads og genvejen til gates i Finger A og Finger B vil være midlertidigt lukket fra 17. oktober til 26. november.

 

”Lufthavne og butikker verden over kan til tider være lidt anonyme. Men den nye butik i København vil ligesom lufthavnen være anderledes og give de rejsende en klar oplevelse af, at de befinder sig i København og Danmark,” siger Tore Hov, General Manager i Heinemann Retail Denmark.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.