HOTELLER: Den 24. august går flere arrangører sammen om messen Puls 2017 i København, hvor chefer i hotel- og restaurationsbranchen skal gøres klogere på fremtiden – og finde vej til højere indtjening, står det i indbydelsen.
Hotel- og restaurantbranchen udvikler sig konstant. Koncepter udfordres og nye muligheder og markeder opstår. Der er behov for at mødes.
Initiativgruppen bag ’Puls 2017’ indbyder hotel- og restaurantbranchens ledere til en dag, hvor de kan netværke og debattere branchen og dens udviklingsmuligheder. Dagen vil byde på mange talere som optakt til at definere pulsen på fremtiden. Målet med Puls 2017 er at fastslå tendenser, muligheder og udfordringer, hedder det.
Talerne den 24. august bliver hele tiden opdateret under de tre hovedemner: F&B – Medarbejderen i fokus, samt Design, indretning og arkitektur.
Ordstyrer er Børsens chefredaktør, Niels Lunde. I panelerne er bl.a. Jens Christian Andersen, F&B direktør i hotelkæden Scandic Danmark, der i dag udgør en tredjedel af koncernens omsætning.
Hertil kommer Philippe Bijaoui, udviklingsdirektør i Wyndham Hotel Group, der gerne vil ind på det danske marked, Michael Ingemann, bestyrelsesformand i Claus Meyer Holding og bl.a. Jeppe Mühlhausen, direktør for Hotel Alexandra i København. Hertil kommer juristen Lisbet Steen, HR Director hos Løgismose Meyers.
Bag konferencen står Dansk Erhverv, Kursuslex, samt konsulentfirmaerne Telling & Nesager og Asnæs & Vangstrup.