Thailand scorer danske turister

thailand-boat-phi-phi-islandIfølge de seneste tal fra hotels.com er det hovedsageligt de thailandske rejsemål, der rykker op på listen over danskernes mest besøgte destinationer i 2015, hvis man sammenligner med året før.

Der er seks thailandske destinationer på listen over danskernes 50 mest besøgte rejsemål i 2015: Phuket, Ko Samui, Hua Hin, Pattaya, Krabi og Bangkok. Alle seks er rykket op på listen sammenlignet med 2014.

Pattaya ved Siambugten har ry for at være en festlig by. Måske er det grunden til, at Pattaya er listens absolutte højdespringer. Pattaya rykker 15 pladser frem fra nummer 50 i 2014 til nummer 35 i 2015.

Listen inkluderer destinationer i Europa, USA, Mellemøsten og Asien, men Berlin var danskernes foretrukne rejsemål i 2015 og indtager førstepladsen på listen. Det er andet år i træk, at den hippe tyske hovedstad topper listen, men Berlin er ikke den eneste genganger i top 3. Nøjagtig som i 2014 ligger London på andenpladsen, mens Hamborg endnu engang indtager tredjepladsen.

Danskerne er generelt glade for at besøge de europæiske storbyer, men to amerikanske destinationer har også været velbesøgt. New York placerer sig på femtepladsen, mens Las Vegas er nummer 13.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.