The Mayor Hotel i Best Western

mayor hotelHotellet på Banegårdspladsen i Aarhus hedder nu Best Western The Mayor Hotel og er med i kæden af mere end 4.000 individuelt ejede hoteller over hele verden.

Hotellet drives igen af de oprindelige ejere, familien Evar, efter at det i en årrække var bortforpagtet til Scandic under navnet Scandic Plaza Hotel.

Medejer og direktør, Dina Evar, ser frem til samarbejdet med den nye partner: ”Vi har høje ambitioner og begynder i 2015 en gennemgribende modernisering og ombygning. Best Western skal være med til at sælge og markedsføre os i hele verden med fokus på de vigtige skandinaviske nærmarkeder”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.