Til musical med Østrigs Turistbureau

Fra venstre Andrea Minnich, Sales og Marketing Manager fra Salzburg Tourismus, samt Norbert Lerch, ny chef for Østrigs Turistbureau i Danmark og hans kollega, Inger Diedrich.

Fra venstre Andrea Minnich, Sales og Marketing Manager fra Salzburg Tourismus, samt Norbert Lerch, ny chef for Østrigs Turistbureau i Danmark og hans kollega, Inger Diedrich.

Musicalen Sound of Music har netop haft dansk premiere på Det Ny Teater. I den anledning havde Østrigs Turistbureau i Danmark inviteret samarbejdspartnere til middag og musical.

20 rejsebureauansatte og journalister blev budt på middag i Restaurant Teaterkælderen under Det Ny Teater på Gammel Kongevej inden de så den anmelderroste og vellykkede opsætning af musicalen, som netop foregår i Østrig.

Med til arrangementet var også Norbert Lerch, den nye landechef for Østrigs Turistbureau i Danmark – han er allerede blevet ganske dygtig til at forstå og tale dansk.

Inger Diedrich fra Østrigs Turistbureau havde i øvrigt bistået teateret med research i Østrig til opsætningen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.