Flyselskabet DAT og Nordskoven Strand Camping på Bornholm tilbyder særlig fly-campingpakke til ferierejsende, der ikke kan komme sydpå på grund af SAS’ pilotstrejke. PR-foto fra DAT.

Tilbyder camping til feriegæster ramt af SAS-strejke

I samarbejde med det danske flyselskab DAT tilbyder Nordskoven Strand Camping på Bornholm nu særlige priser til feriegæster, der ikke kan komme sydpå på grund af SAS’ pilotstrejke.

“Det er ærgerligt at se familier stå i lufthavne og ikke kan komme på sommerferie grundet SAS’ pilotstrejke,” siger Jesper Rungholm, direktør i DAT (Danish Air Transport) i en pressemeddelelse og tilføjer:

“Derfor har vi besluttet at tilbyde særlige sommerferiebilletter fra hele Danmark til solskinsøen Bornholm.”

DAT har frigivet over 500 billetter til Bornholm til 299 kroner, de kan bookes på DAT’s hjemmeside fra nu og til og med 17. juli på afgange fra København, Aalborg, Aarhus og Billund. Billetter findes i kampagne-kolonnen på dat.dk under ikonet ”Flyv med DAT.”

Kampagnebilletterne kan ikke ændres og kan ikke refunderes, navneændring er heller ikke muligt ligesom billetprisen kun inkluderer ét stykke håndbagage på kun otte kilo. Der skal betales ekstra for at have en kuffert med i flyet.

Vi er et sjovt alternativ
Nordskoven Strand Camping på Bornholm springer også til og tilbyder specialpriser til de familier, der ønsker at flytte sommerferien til Bornholm. Nordskoven ligger uden for Rønne og tilbyder afhentning i lufthavnen, oplyses det.

Nordskovens leder, Henrik Olsen, siger i pressemeddelelsen fra DAT: “Vi har selvfølgelig fulgt nyhederne om SAS-strejken. Jeg kan se, at folk efter COVID måske vil rejse sydpå, i stedet for at blive i Danmark – men tro mig, vi er et sjovt alternativ med fantastisk natur, camping og en masse aktivitetsmuligheder for familier og par med vores glamping-tilbud (Glamping: ”glamour” og ”camping,” red.). Vi tilbyder en specialpris fra 250 kroner pr. person pr. nat i vores glampingtelte.”

Tilbuddet skal bookes direkte hos Nordskoven Strand Camping.

Nordskoven Strand Camping tilbyder levering af cykler til Bornholms lufthavn. Mens Nordskoven-teamet henter bagagen, kan DAT-passagerer starte deres ferie i lufthavnen og cykle til Nordskoven Strand Camping på omkring 30 minutter.

Relaterede artikler:

Danskere stadig interesseret i ferie på hjemmebanen

Tror på flot sommer for dansk turisme

Ung ukrainer tiltrækker krydstogter til Bornholm

DAT: Embraer-fly skal ikke bruges til feriecharter

Flydirektør: Nyt dansk rejsebureau var min idé