Tips til flyrejser med børn

240x295-mother-with-girls-on-board-BAWT_new_People3British Airways kommer med gode råd til flyrejser med børn, som kan ændre flyrejsen fra en prøvelse til at være sjov for børnene og afslappende for forældrene.

Hvis man skal på en længere rejse med et barn fra 0-2 år kan man med fordel bestille en babykrybbe – også kaldet ’carrycots’ – eller et barnesæde.

Inden barnets første flyvetur i eget sæde kan man sætte ham/hende i sofaen derhjemme med en pude som fælles armlæn.

Tag en lille rejse-klapvogn med ombord. Almindelige barnevogne og klapvogne skal tjekkes ind. Tag barnets yndlingsbamse, pude eller tæppe med – det får det til at føles mere som at være hjemme.

Medbring computer eller iPad med børnenes favoritter – eller malebøger, spil, nyt legetøj osv. Hvis man flyver til et sted med stor tidsforskel, er det en god idé at have to fridage, når man kommer tilbage inden start i institution eller skole igen.

Det kan være at undgå et grædende barn under start og landing. Det er deres måde at fjerne propper i ørerne på, ligesom når voksne holder sig for næsen og puster eller tygger tyggegummi. Medbring slik eller andet, som barnet kan sutte på. Husk bleer, vådservietter og evt. et pusleunderlag til puslebordet på toilettet.

British Airways har et bredt udvalg af børneprogrammer, film og musik. Derudover er der i Heathrows terminal 5, hvor man lander fra København, en børnelegeplads samt særlige familiebaner ved sikkerhedscheck. Skal man på længere flyvninger er det også muligt at bestille børnemenu, og alle børn mellem tre og fem år får en underholdningspakke med lidt legetøj til turen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.