Tivoli gør klar til Halloween

tivoli Halloween 2014TURISME: Når Tivoli lukker for sommersæsonen har haven ca. tre uger til at gøre klar til sin 10. udgave af Danmarks største Halloween-fest med bl.a. den helt store græskar-extravaganza, nyt streetshow for teenagere, børneteater, Monsters Night Out, masser af handelsboder og DM i kæmpegræskar.

Sidste år forlængede Tivoli halloween-sæsonen med en uge og trak over ½ mio. gæster til Haven. Halloween i Tivoli varer i år fra 9. oktober til 1. november og dækker dermed både den danske og svenske efterårsferie.

I den første weekend i halloween-sæsonen afholdes der for 8. gang DM i kæmpegræskar. Tivolis Koncertsal fyldes med svensk idyl, når Mastodonterne spiller musicalen ’Emil fra Lønneberg’ med 60 medvirkende og liveband fra 7. – 17. oktober.

Lørdag den 24. oktober kl. 18 skrues der op for uhyggen, når 200 udklædte Halloween-fans går parade gennem byen for at ende i Tivoli ved Monsters Night Out.

Tivoli har hele tiden haft behov for at udvikle sig. Det samme skete for 2006, da Tivoli slog dørene op for den første halloween-sæson, der varede 10 dage. Siden udvidede sæsonen til to uger, og sidste år forlængede Tivoli sæsonen en ekstra uge, så den både ramte både danskernes og svenskernes efterårsferie.

Første sæson blev besøgt af 250.000 gæster. I 2014 rundede besøgstallet 500.000.