Tivoli lukker og slukker for sommeren

Sommersæsonen i Tivoli slutter den 24. september med alle sommerens fire Rasmus Klump-forestillinger, gakkede løjer på Pantomimeteatret og tappenstreg med Tivoli-Garden, samt stort fyrværkeri.

Pantomimeteatret afslutter sæsonen med den vanvittige forestilling Tak for i år. Her lover man gamle travere i nye klæder, et kig i spåkuglen til næste sommer, balletelever, der udsættes for lidt af hvert og hemmelige gæster.

For Tivoli-Garden er dagen fuld af traditioner. Efter paraden klokken 19.30 er det tid for de afgående gardere at takke af og overdrage deres hverv til de næste i rækken. Når det er slut, gør garden klar til tappenstreg. Med fakkeltog og orkester går Tivoli-Garden syngende gennem Haven og mødes med stjernekastere ved restauranterne.

Allerede mandag køres de første græskar, planter og kasser med edderkopper og spindelvæv på plads til Halloween i Tivoli, der åbner den 13. oktober.

Sæsonen har trods vejret budt på 24 aftener med Fredagsrock, 66 klassiske koncerter, over 1000 gratis koncerter og forestillinger, 45 fyrværkerier og fyrværkerishows og 98 kilometers march med Tivoli-Garden.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.