Tivoli Revy er ikke nam nam for Ryanair

0
tivoli revy Tam Tam 2015 foto Miklos Szabo
Ensemblet fra dette års Tivoli Revy i nummeret om Ryanair, ”The Only Way is Up.” Foto: Miklos Szabo.

TURISME: ”Tam Tam” er til 18. juli årets Tivoli Revy – hvor rejsebranchen betænkes med to indslag, om eksotiske rejser, og – godt set – om Ryanairs indtog i Københavns Lufthavn. ”Ryanairs advokater er de rene psykopater,” hedder det. Også selvdestruktive Prins Henrik får blandt andre kærligheden at føle.

Det er en anbefalelsesværdig Tam Tam-revy med ca. 30 indslag – nogle inspireret af den gammeldags revygenre, f.eks. ”Mågen,” men der gøres også tykt grin med de sociale medier, danske politikere og der er en dejlig version af Elvis Presley-nummer, Fever, ”de grå hjelme.”

Rejsebranchen er med i to indslag; ”Simple Travel,” hvor der gøres sjov med de mange eksotiske rejser, flere rejsebureauer tilbyder: f.eks. en busrundrejse i Mongoliet.

Og så får Ryanair ellers tæv i nummeret ”The Only Way is Up,” hvor der sættes fokus på flyselskabets aftalevilkår med sine ansatte. ”Vores advokater er de rene psykopater,” hedder det bl.a. i teksten.

I år har Niels Olsen, Vase & Fuglsang, Jesper Winge Leisner, Lisbeth Wulff og Hella Joof skrevet de tekster og sange, der indgår i showet.

De medvirkende i årets Tam Tam er Bodil Jørgensen, Ole Thestrup, Ditte Gråbøl, Lene Maria Christensen, Thomas Mørk, Pelle Emil Hebsgaard, Rikke Hvidbjerg og Szhirley.

Til billetpriser fra 295 til 465 kr. inkl. entré til Tivoli spiller Tam Tam til 18. juli.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz