Tivoli udvider med ny vintersæson

Tivoli runder i 2018 175 år og udvider sin nuværende åbningstid med ’Vinter i Tivoli’ med en have med skøjtebane foran Nimb, musical i Koncertsalen og plads til overraskelser og nyheder.

Vinter i Tivoli kan opleves fra den 2. februar til og med 25. februar 2018, så Carstensens Have vil være åben i skolernes vinterferie, under det kinesiske nytår, til fastelavn samt på Valentinsdag.

Med den nye vintersæson, der supplerer de øvrige tre sæsoner – Sommer, Halloween og Jul – føjer Tivoli et nyt kapitel til historien om Haven, der aldrig bliver færdig. Med den nye vintersæson og de supplerende helårsaktiviteter i Koncertsalen, Glassalen og restauranterne cementerer Tivoli strategien om at blive en helsårsvirksomhed. Der arbejdes fortsat på det fulde vinteraktivitetsprogram, hvor bl.a. Tivoli-lyset bliver en af de store attraktioner.

Direktør Jan Olsen fra VisitDenmark: ”Hvis turismen i Danmark skal fortsætte den positive udvikling, skal vi i endnu højere grad fokusere på perioderne uden for højsæsonen. Det kræver, at vi for eksempel i København, kan levere spændende tilbud i disse perioder. Tivolis initiativ ’Vinter i Tivoli’ er et rigtig godt eksempel på den tankegang, og resten af byens erhvervsliv, hoteller, detailhandel og restauranter, vil glæde sig over dette tiltag.”