Tivoli udvider med ny vintersæson

Tivoli runder i 2018 175 år og udvider sin nuværende åbningstid med ’Vinter i Tivoli’ med en have med skøjtebane foran Nimb, musical i Koncertsalen og plads til overraskelser og nyheder.

Vinter i Tivoli kan opleves fra den 2. februar til og med 25. februar 2018, så Carstensens Have vil være åben i skolernes vinterferie, under det kinesiske nytår, til fastelavn samt på Valentinsdag.

Med den nye vintersæson, der supplerer de øvrige tre sæsoner – Sommer, Halloween og Jul – føjer Tivoli et nyt kapitel til historien om Haven, der aldrig bliver færdig. Med den nye vintersæson og de supplerende helårsaktiviteter i Koncertsalen, Glassalen og restauranterne cementerer Tivoli strategien om at blive en helsårsvirksomhed. Der arbejdes fortsat på det fulde vinteraktivitetsprogram, hvor bl.a. Tivoli-lyset bliver en af de store attraktioner.

Direktør Jan Olsen fra VisitDenmark: ”Hvis turismen i Danmark skal fortsætte den positive udvikling, skal vi i endnu højere grad fokusere på perioderne uden for højsæsonen. Det kræver, at vi for eksempel i København, kan levere spændende tilbud i disse perioder. Tivolis initiativ ’Vinter i Tivoli’ er et rigtig godt eksempel på den tankegang, og resten af byens erhvervsliv, hoteller, detailhandel og restauranter, vil glæde sig over dette tiltag.”

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.