Tivoli viser fodboldfinale på storskærm

0
Mattias Hundebøll er vært ved Champions League-finalen i Tivoli på lørdag.
Mattias Hundebøll er vært ved Champions League-finalen i Tivoli på lørdag.

TURISME: Igen i år viser Tivoli Champions League-finalen – på lørdag mellem F.C. Barcelona og Juventus fra Berlin Olympia Stadion.

Hvis man ikke fik billet, kan finalen i stedet opleves på Plænen med storskærm og stadionstemning. Tivoli og Heineken sørger for tribuner og barer, konkurrencer og masser af underholdning på dagen.

Kick-off er klokken 20.45, men opvarmningen i Tivoli begynder klokken 17. Slagets gang i Tivoli bliver anført af vært fra tv-programmet Voice – Danmarks største stemme på TV2, Mattias Hundebøll.

Champions League-finalen mellem F.C. Barcelona og Juventus spilles på Berlin Olympiastadion med plads til 70.500 tilskuere.

Mattias Hundebøll, tv-vært og konferencier ved Champions League på Plænen i Tivoli, siger: ”Der er ikke noget bedre end at se Champions League med et par kammerater og en øl. Mit bud er, at det ender 3-1 til Barcelona.”

Pressechef i Tivoli Torben Plank siger: ”Det er efterhånden blevet en tradition, at fodboldfans mødes i Tivoli til Champions League-finalen, hvor fangrupper sætter sig på hver sin tribune. Det er en helt unik og nærmest eksotisk stemning. Vi oplever også at mange svenskere tager turen over Sundet for at deltage i festlighederne.”

Efter finalen fortsætter fodboldfesten på Biergarten til klokken 02.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz