Tivolis hotel får flere værelser og pool

0
På toppen af det udvidede Nimb Hotel kommer der fra 2017 terrasse med restaurant samt helårspool.
På toppen af det udvidede Nimb Hotel kommer der fra 2017 terrasse med restaurant samt helårspool.

TURISME: Tivolis eget Nimb-hotel fordobles for et trecifret millionbeløb. Det skal give mindst dobbelt så mange værelser samt pool på en ny tagterrasse. Også nyt Tivoli-samarbejde med dansk slot.

Som skrevet tidligere på standby.dk vil Tivoli have flere værelser end de nuværende 17 på Nimb-hotellet.

Tivolis adm. direktør, Lars Liebst, har tidligere til standby.dk sagt, at Nimb Hotel har gennemsnitlig belægning på 98 pct., og at ca. 85 pct. af gæsterne er fra udlandet.

I går holdt Tivoli pressemøde om de nye tiltag. Her var overskriften: ”Overdådig luksus og nyt samarbejde skal trække turister til Danmark.”

Her forklarede Lars Liebst, at som led i Tivolis strategi om at tiltrække flere turister til København og efterkomme den stigende efterspørgsel fra gæster, der har råd til luksusoplevelser, udvides Nimb Hotel med 2.000 m2, herunder 20 nye suiter, tagterrasse med pool, restaurant og bar.

Tivoli skrev i indbydelsen til pressemødet, at der ville blive præsenteret en ”ny, solid samarbejdspartner.”

Men det blev en fuser – det var ikke et samarbejde med f.eks. en ”high end” international hotelkæde, men ”blot” et ”strategisk samarbejde” med fynske Holckenhavn Slot, der har 128 sale, værelser og suiter.

Med én undtagelse sagde kilder i går til standby.dk, at de aldrig har hørt om Holckenhavn Slot. En kilde med stor kompetence indenfor dansk turisme sagde ligeud: ”Det var da en ikke-nyhed fra Tivoli.”

Men fra Tivoli lød det i går, at man med Holckenhavn vil tilbyde oplevelser til købestærke, udenlandske gæster, de næppe selv havde fundet frem til.

Det har Tivoli formentlig ret i.

Ifølge Tivoli vil samarbejdet med Holckenhavn ”understøtte København og Danmark som unik destination.”

”Det nye samarbejde betyder, at Tivoli og Holckenhavn Slot kan tilbyde skræddersyede ophold, limousineservice, historiske ture og gastronomi i særklasse, der matcher hinanden og udvider kendskabet til Danmark som turistmål,” lød det fra Tivoli.

Tivoli Hjørnet står færdig i slutningen af 2017, tagterrassen kan også danne ramme om bl.a. events.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz