Togkaos fortsætter mandag

dsb stormskadeWeekendens snevejr har påvirket togtrafikken lørdag og søndag og den hårde frost er medvirkende til, at togtrafikken ikke vil køre helt normalt i dag, mandag, oplyser DSB til Ritzau.

Weekendens tunge sne fik træer til at vælte ned på køreledninger og jernbanesporet på flere strækninger. Sjælland fik mest sne, og det er her, DSB melder om flest ændringer.

På nogle strækninger på Sjælland vil der værre færre regionaltog frem til klokken 13 mandag.

”Vi har arbejdet hårdt med at fjerne træerne og klargjort infrastrukturen, men det er blevet vanskeligt på grund af problemer med at komme frem på vejnettet”, siger Peter Svendsen, trafikdirektør i Banedanmark.

Hos DSB betyder vejret i weekenden, at man skal tjekke, at alle tog er helt i orden: ”Vi er nødt til at tage alle tog ind til et servicetjek på værkstedet. Derfor kører der lidt færre regionaltog på Sjælland fra morgenstunden og frem til kl. 13.00”, siger Tony Bispeskov, informationschef i DSB.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.