Top fem for provinsens krydstogter

1
Jens Elers.
Jens Elers.

CRUISE: Blandt gæsterne i aftes i Cirkusbygningen var direktør og indehaver af incomingbureauet DMC, Jens Elers, for første gang. Han var begejstret for arrangementet, og fik også tid til at udnævne årets top fem blandt provinsens krydstogtshavne.

Er der nogen der ved noget om, hvad krydstogtselskaberne mener om de danske havne, så er det direktør Jens Elers fra DMC i København. Han har den direkte kontakt til krydstogtselskabernes planlæggere, og hans firma er et af de største handlingsselskaber for krydstogterne i både Danmark, Norge og Estland.

”Det er en fryd at se de høje karakterer passagererne giver efter anløb i Danmark,” fortæller han.

”København er topscorer, var det i fjor og er det igen i år. Men provinsens havne følger fantastisk godt med. Man skulle gentlig tro, at det kun var København, der talte, når passagererne (primært de mange amerikanske) vender tilbage til USA. Men det er ikke tilfældet.

Skagen er for eksempel helt i top. Efter at der er kommet kajanlæg, så skibene kan komme helt ind i havnen, er det blevet endnu bedre,” siger han.

Og i pausen under prisuddelingen et tip om Top 5 blandt provinsens krydstogthavne: 1. Rønne 2, Skagen, 3. Aalborg, 4. Aarhus (men vi har brug for bedre guider) og 5. måske Fåborg.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Top fem for provinsens krydstogter"

Notify of
avatar
Jan Mikkelsen
Jan Mikkelsen

Fredericia er nu heller ikke dårlig, selv om det er i sin spæde start med 5 anløb i 2015. Flot velkomst- og afsked med musik af 6. juli garden og ankomst med kanonsalut. Læg dertil den gode havn og nærhed til bycentrum (150 meter). Gode udflugts muligheder til Ribe, Legoland, Odense, Egeskov og by vandringer på voldene. Selv om mange af krydstogts gæsterne ikke anede hvad Fredericia var, blev de overraskede og kvitterede ved afsejlingen med klapsalver.

wpDiscuz