Top-golf på Amager

Der er en samlet præmiesum på 140.000 Euro i Challenge Tour turneringen, der skulle været afviklet i Italien, men måtte opgives i sidste øjeblik. Crowne Plaza Copenhagen Towers trådte til som sponsor med kort varsel, så turneringen kunne flyttes til Royal Golf Klub på Amager.

 

”Det er stort, at Danmark kan byde på endnu en stor sportsbegivenhed. Det kan måske åbne mulighed for, at endnu flere store sportsbegivenheder bliver placeret i København”, siger Allan Agerholm, adm. direktør på

Crowne Plaza.

 

Tre danskere er med i Top 20 på Challenge Tour Ranking. Det er Andreas Hartø, Joakim B. Hansen og Morten Ørum Madsen. Lasse Jensen er nummer 21 og den tidligere vinder af Europatouren, Jeppe Huldahl, skønnes at have gode muligheder for at blande sig i slutspillet.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.