Top-karakter fra EU til SAS-site

Ved samme lejlighed udtaler EUs forbrugerkommisær Meglena Kuneva ros til  Ryanair, easyJet, Wizzair og Austrian Airlines for at have styrket klarheden med hensyn til selskabernes priser på deres respektive web-sites.

Udtalelserne kommer som en opfølgning på en grundig gennemgang af 400 web-sites i 2007, hvor der var problemer med 137 af siderne, hvoraf de 115 blev rettet. I marts i år blev der gennemført et check af 67 førende flyselskaber indenfor EU, hvor omkring et dusin stadig er problematiske.

 52 af de 67 sites var enten helt i orden, eller blev bragt i orden efter en henvendelse fra EU. Blandt de 16 flyselskaber, hvis web-sites var helt i orden ved martsundersøgelsen var SAS, bmi, Virgin Atlantic og Austrian, som desuden har givet tilsagn om at fastholde deres top-niveau.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.