Top Tours satser på Hamburg

"Der er fri parkering i Hamburg, og vi kan tilbyde flere spændende forbindelser. Hvis man for eksempel vil tage et stop i Dubai, kan rejsen blive garneret med storbyshopping, inden man flyver videre til badeferie på Phuket eller Maldiverne", siger direktør Martin Bisp.

 

Kontoret i Aarhus har trukket flere kunder til især fra Jylland. Og der skal endnu flere til, som ikke behøver at køre eller flyve til Købehavn for at flyve til eksempelvis Østen. Det er ofte dyrere at rejse fra Jylland end fra København, og den ulighed vil Top Tours forsøge at fjerne. Billige tilslutningsfly fra de jyske lufthavne er et af tilbuddene.

 

"Vi tror på stor vækst i Jylland og på Fyn, og den vækst bliver større med gode tilbud fra Hamburg. Vi vil også arbejde på at finde tilbud fra de øvrige jyske lufthavne, så jyder og fynboer kan komme på ferie til samme gode priser til sjællænderne", siger Martin Bisp.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.