Totalstay i Amadeus hotelløsning til rejsebureauer

Amadeus integrerer hotelleverandøren Totalstay i Amadeus Hotels. Det betyder, at rejsebureauer, der samarbejder med Amadeus, får adgang til mere end 165.000 hoteller på over 10.000 destinationer.

”Vi ser frem til samarbejdet med Amadeus. Distributionen via Amadeus Hotels vil øge vores mulighed for at nå ud til nye kunder og på samme tid give eksisterende kunder mulighed for øget effektivitet”, siger Andreas Kvarnmalm, salgschef hos Totalstay i Norden og de baltiske lande.

Amadeus Hotels integrerer hoteller fra flere forskellige leverandører på en platform og hjælper dermed rejsebureauer med at sammenligne udbuddet fra et flertal af leverandører. Hoteludbuddet samles, hvilket gør det enkelt og hurtigt at sammenligne alternativer, når det handler om tilgængelighed, prisniveau og betingelser.

Amadeus Hotels tilbyder adgang til 690.000 hoteller fra hotelkæder, uafhængige hoteller, repræsentationsvirksomheder og hotelleverandører. Tilsammen giver dette 2,2 millioner hoteltilbud verden over.

Amadeus udvalg kan bookes via alle Amadeus platforme, som fx Amadeus Selling Platform og Amadeus Web Services.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.