Tre bud på årets rejsepris

2019/08/defaultmain.jpg???????????????????????????????REJSEJOURNALISTER: Der er indstillet tre kandidater til SOS International Rejsepris, som uddeles ved et arrangement på Radisson Royal Hotel dagen før feriemessen i Forum åbner.

Egentlig skulle Danske Rejsejournalisters årlige rejsepris, i år med navnet SOS International Rejsepris, være uddelt i forbindelse med feriemessen i Forum fredag 16. januar, tæt forbundet med rejsebranchefesten samme aften, arrangeret af Billetkontoret.

Nogle praktiske problemer i en hal, der om eftermiddagen er under forberedelse til en åbning næste morgen, er åbenbart gået galt. I hvert fald bliver arrangementet nu flyttet til Royal Hotel med SOS som sponsor. Prisen har været uddelt på rejsemessen i Bella Center i al den tid, udstillingen eksisterede.

Det gælder om at finde frem til den af tre kandidater, som har gjort noget prisværdigt i det forløbne år for danskernes ferie i udlandet. Afstemningen foregår blandt foreningens medlemmer og slutter 2. januar.

De tre indstillede er: Spaniens Turistkontor, Bella Vista Cruise og Icelandair.

Den anden større pris hos Rejsejournalisterne er Havfrueprisen, som traditionelt overrækkes i forbindelse med Ferie for Alle i Messecenter Herning 20. februar.

Her gælder det om at finde frem til en eller flere, som har gjort noget afgørende for danskernes ferie hjemme i Danmark.