Tre fly fra Turkish Airlines truet til at vende om

0

Turkish Airlines Airbus A330SIKKERHED: Tre gange på en uge har rutefly måttet vende om enten på grund af passagerløs bagage eller en bombetrussel.

Ikke færre end tre gange har et internationalt rutefly fra Tyrkiet i løbet af en uge været ramt af terrortrusler. Den ene gang ganske vist kun fordi et stk. bagage var uden ledsager, de to andre gange med mystiske bombetrusler.

Op til påske måtte TK759 med 170 passagerer fra Istanbul til Lissabon vende om straks efter take off, da det viste sig, at der var et stk. bagage med – uden at indehaveren var om bord. Det burde have været opdaget inden flyet gik i luften. Nu måtte passagererne skifte til et andet fly til Portugal med timers forsinkelse.

Et par dage før var et fly fra Turkish Airlines tilsyneladende nødt til at gå ned i Marokko, da kabinepersonalet fandt en seddel på toilettet mrk. ”bomb”. Det var formentlig bare en dårlig spøg, men kostede en større undersøgelse og forsinkelse.

Endelig var der på flyet til Tokyo fra Istanbul straks efter starten observeret en seddel med bombenote på indersiden af en af toiletdørene. Flyet returnerede straks til Istanbul, og det er ikke senere oplyst, om der blev fundet skyldige.

Det ligner terror mod Europas fjerdestørste flyselskab med 55 mio. passagerer om året.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz