Tre klasser på charterfly

Som noget helt nyt på charterflyvninger, bliver der tre klasser at vælge imellem og individuel underholdning til hver passager på Star Tours langdistanceflyvninger med Boeing 767 fra den kommende vinter. Det er TUIfly Nordic, der investerer 70 mio. kr. på at forbedre flyoplevelsen på de lange rejser.

 

”Det er helt nyt på charterflyvninger, at passagererne kan vælge mellem tre klasser ombord, nemlig standard charterklasse, Blue Comfort med bedre benplads og bedre mad og Premium Class, der er det ypperste, med en masse ekstra fordele, såsom tre retters menu, fri drikkevarer, ekstra bagage osv. Det er en investering, vi har gjort, fordi kunderne i høj grad efterspørger stor komfort på flyrejsen”, siger Stig Elling, Star Tours salgsdirektør.

 

På underholdningssiden får passagererne nye interaktive muligheder. TUIfly Nordics nye underholdningssystem, inkluderer en ni-tommers skærm til hver passager, 24 film at vælge imellem, 15 TV serier, 6 spil, hvoraf 2 kan spilles mod andre passagerer, musik, rejsemålsfilm, film og musik specielt for børnene.

 

De nye muligheder gælder foreløbigt på fem flyvninger om ugen i vinteren 09/10 til: Bahia de Samana – Den Dominikanske Republik, Bangkok, Phuket og Krabi.

 

Skrevet af Flemming Juul