Treårig pilotoverenskomst med Norwegian

Norwegian Pilot Services og den skandinaviske pilotforening Norwegian Pilot Union enedes tirsdag aften om rammerne for en treårig overenskomst, som giver Norwegian forudsigelighed og stabilitet, så den globale ekspansion kan fortsætte.

”Forhandlingerne har været præget af gensidig tillid og respekt og ikke mindst et fælles mål om at udvikle Norwegian. Aftalen muliggør netop det”, siger daglig leder Lars Rønnov i Norwegian Pilot Services og leder i Norwegian Pilot Union, Halvor Vatnar.

Piloterne i de norske, danske og svenske pilotselskaber vil få en ny overenskomst med konkurrencedygtige betingelser: ”Den skandinaviske del af koncernen er vigtig for, at Norwegian kan lykkes. Det er derfor glædeligt, at Norwegians skandinaviske pilotselskab og pilotforeningen er blevet enige om rammerne, som giver forudsigelighed og stabilitet i en tid, hvor konkurrencen stadig bliver hårdere. Jeg vil takke foreningen for et godt samarbejde og en god dialog gennem forhandlingerne og ser frem til et fortsat godt samarbejde”, siger Norwegians HR-direktør Helga Bollmann Leknes.

Nu vil de centrale foreninger blive involveret i forhold til at udarbejde detaljer og underskrift af aftalen. Den endelige aftale vil blive sendt til urafstemning hos medlemmerne af Norwegian Pilot Union.

Relaterede artikler

Argentina godkender 153 Norwegian-ruter

Milliardoverskud for Norwegian

International vækst for Norwegian