TUI lancerer ferieboliger

’TUI Villas’ er navnet på en onlineportal fra TUI, der har travlt med at omstille sig til moderne ferieformer. TUI bliver det første blandt de største danske rejsebureauer med ferieboliger som tilføjelse til pakkerejserne.

Ferieboligformen henvender sig især til store familier og vennepar, der vil bo mere end fire personer sammen. TUI Villas tilbyder overnatningsmuligheder til mere end 20 personer.

”Rigtig mange er tiltrukket af friheden ved helt selv at vælge tid og sted for ferien. Derfor har vi samlet unikke ferieboliger i Frankrig, Italien og resten af Europa i én online-portal, hvor det er nemt at finde ferieboliger i god kvalitet”, siger Nikolai Johnsen, pressechef for TUI i Danmark.

TUI Villas adskiller sig fra andre udbydere ved dels at have samlet forskellige udbydere ét sted og dels ved en mere omfattende kvalitetskontrol.

”Vi ved, at mange danskere holder sig tilbage fra at bestille ferieboliger, fordi der er for en masse historier om svindel. Derfor giver vi vores kunder et løfte om kvalitet, så man altid får, hvad man ser på siden”, siger Nikolai Johnsen.

Derudover giver TUI Villas garanti for, at man ikke finder bedre priser på ferieboligerne hos andre udbydere.

TUI Villas drives af virksomheden atraveo, der er et datterselskab til TUI Group.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.