TUI Nordic først med digitalt armbånd

digitalt armbåndEt digitalt armbånd til feriegæsterne fungerer både som betalingsmiddel på hotellet, dørnøgle og regulerer energiforbruget på hotelværelset.

TUI Nordic har sammen med TUI Groups enhed for mobil udvikling præsenteret TUI Smartband – en unik ’wearable’ i form af et digitalt armbånd. Det unikke ved armbåndet er, at det indeholder både Bluetooth- og RFID-teknik. Det gør det muligt for gæsterne med samme armbånd at gennemføre indkøb på hotellet, åbne værelsesdøren og regulere aircondition og energiforbrug på værelset, skriver travelreport.se.

”Vi satser på den nyeste teknologi for at forbedre kundeoplevelsen på ferien. Her har vi integreret to forskellige teknikker i armbåndet, hvilket forenkler dagen for hotelgæsterne, eftersom de slipper for at holde styr på både nøgler og tegnebøger”, siger Elin Sjöberg fra TUI Nordic/Fritidsresegruppen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.