Turismetalenter sætter virksomheder stævne

Den 7. marts bliver der i Odense sat fokus på karrieremuligheder i turisme-, oplevelses- og servicebrancherne, når flere hundrede studerende fra de videregående akademiuddannelser samles til konference om deres fremtid.

Ti store danske virksomheder tager godt imod de unge og er klar til dialog, når 350 studerende møder op i Odense til Service Economy Conference 2013. Her deltager hoteller, konferencesteder, turisme- og brancheorganisationer, og sætter fokus på serviceøkonomiens muligheder og udfordringer. Tre foredrag med topfolk fra branchen giver indblik i den gode jobsamtale, globale distributionssystemer og afholdelse af events.

Et af formålene er, at de studerende skal netværke med virksomhederne omkring praktikophold, mulige arbejdspladser og karrierespørgsmål, men også at vise virksomhederne hvor kompetente medarbejdere, de kan forvente.

Bag initiativet står De danske erhvervsakademiers videncenter for turisme og oplevelser DATE, hotelkæden Comwell, samt event og konferencebureauet BDP – Your Best Destination Partner, som alle har et ønske om at tage bedre imod de unge.

Konferencen finansieres af sponsormidler fra Horesta, 3F, Dansk Industri, HK/privat, Comwell, BDP, DATE, Arp-Hansen, Brøchner Hotels, Odense Sport og Event, Crowne Plaza Copenhagen Towers, Midtjysk Turisme, Scandic, Head-a-Head, Travelport og ConferenceCare og finder sted på Landbrugsvej 65, i Odense i Landbrugsskolens konferencelokaler.