Udenlandske turister begynder igen at gøre sig klar til at besøge København. Et nordirsk rejsebureau har netop præsenteret en rejse med fire overnatninger til september. Arkivpressefoto fra Stromma Canal Tours Copenhagen.

Turister fra Nordirland har fået øje på København

Er det muligt at rejse, så kommer der i starten af september en større gruppe nordirske turister med eget charterfly direkte fra Belfast til København på et forlænget weekendophold.

Rejsen arrangeres af turoperatøren Travel Solutions i Nordirlands hovedstad, Belfast. Travel Solutions er ifølge det oplyste en af Nordirlands førende turoperatører. Og rejsearrangøren er i starten af september klar med en pakkerejse til København – fløjet direkte fra lufthavnen i Belfast i Nordirland, der sammen med England, Skotland og Wales udgør Storbritannien.

STANDBY.DK har telefonisk og på e-mail kontaktet den nordirske turoperatør, der dog ikke er vendt tilbage med oplysninger om, hvilket flyselskab, der skal flyve mellem Belfast og København, hvor mange gæster, turoperatøren forventer at sende til København, samt hvorfor netop København er valgt som rejsemål.

I hvert fald sælges rejsen på Travel Solutions hjemmeside under overskriften ”Wonderful Copenhagen,” turen er med fire overnatninger i delt dobbeltværelse i DGI-Byen tæt på hovedbanegården. Hotellet ligger også tæt på det trendy Kødbyen-kvarter samt Tivoli og Rådhuspladsen, oplyses det.

Hele turen med fly, hotel, transfer til og fra lufthavnen koster 700 pund, cirka 6.000 kroner.

Mange attraktioner
I salgsmaterialet på Travel Solutions’ hjemmeside, skriver turoperatøren, der har egen guide med på rejsen, at turen er en storslået mulighed for at besøge den sydligste hovedstad i Skandinavien, at København har en række elskelige kvarterer, hver med deres egen karakter og med indbyggere, der er åben overfor besøgende.

“Udforsk de klassiske slotte og paladser, gå gennem det maleriske Christianshavn med farverige huse og idylliske kanaler, besøg berømte Tivoli Gardens og husk at få taget foto ved Den lille Havfrue, inspireret af ”Hans Christian Andersons” berømte eventyr,” hedder det blandt andet ligesom rejsearrangøren også anbefaler besøg i nogle af Europas bedste restauranter.

Travel Solutions oplyser, at rejsen til København blandt andet sættes op, fordi også færdigvaccinerede nordirere trænger til at blive luftet efter coronakrisen og har brug for at se en spændende ny destination.

Travel Solutions garanterer, at skulle rejsen alligevel ikke kunne gennemføres, så refunderer rejsearrangøren kunderne indenfor 14 dage.

Relaterede artikler:

Marriott på vej med to nye hoteller i København

Dansk turisme udeladt fra regeringens vækstteams

Charterbureau på nye danske Turkish Airlines-ruter