Turistsamarbejde lokker tyskere

Som en del af projekt ’Flere turister til Østdanmark’ har 47.000 tyskere i 2008 modtaget brochurepakker om Sjælland, Møn og Lolland-Falster. Heraf følte 75% sig inspireret til at tage til Danmark, mens hele 34% valgte at booke en rejse.

 

Danskerne er ikke det eneste folkefærd, som i stigende grad efterspørger feriedestinationer, der er i køreafstand. Også tyskerne mærker presset fra krisen og orienterer sig mod nabolandene, når de pakker kufferterne. Det mærker Scandlines, Østdansk Turisme og VisitDenmark, som siden 2003 har arbejdet sammen om at markedsføre Østdanmark som feriedestination for tyske turister.

 

”Markedsføringen af Østdanmark er en af vejene gennem det trængte marked, og samarbejdet mellem Scandlines, overnatningsvirksomhederne og attraktionerne skal hele tiden videreudvikles. Især i denne tid er det vigtigt, at vi fastholder grebet i de tyske turister og får gjort målgruppen opmærksom på, at Danmark er både billigere og bedre at rejse til end mange andre europæiske feriedestinationer”, siger direktør for Østdansk Turisme, Glen Polano.

 

I 2008 var der 808.517 tyske overnatninger i Region Sjælland.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.