TV-journalist bliver pressechef i BCHG

Lotte Thor Høgsberg.

Lotte Thor Høgsberg.

MICE: BC Hospitality Group, der bl.a. tæller Bella Center, københavns to Marriott-hoteller og Crowne Plaza-hotellet, har ansat journalist og studievært Lotte Thor Høgsberg som pressechef.

Det seneste år har BC Hospitality Group ekspanderet. Koncernen ejer bl.a. Bella Center Copenhagen, Forum Copenhagen, samt hotellerne AC (by Marriott) Bella Sky Copenhagen og Marriott Copenhagen.

’’Vi har nu så mange aktiviteter og har opnået en størrelse, at vi i højere grad skal være tilgængelige for pressen,” siger koncernchef Allan L. Agerholm og tilføjer: ”Det glæder mig meget at få Lotte Thor med på BC Hospitality Groups ambitiøse rejse.  Med en medievant og professionel pressechef som Lotte er vi nu rustet til at gå udfordringerne i møde og sikre, at vi er synlige og tilgængelige i medierne, hvilket vores sektor af turismen jo ikke ligefrem er kendt for.’’

44-årige Lotte Thor Høgsberg, der tiltræder 7. april, siger i pressemeddelelsen fra BCHG: ”Jeg har været på en fantastisk rejse, og altid været tiltrukket af at arbejde med de bedste. Sådan har mit arbejdsliv altid været, fra TV3’s opstart i London, over TV2 Sporten, til jeg senest var med til at starte DR Update. Jeg er ydmyg, stolt og glad for, at jeg i BC Hospitality Group har fundet det perfekte match mellem mine ambitioner og en ambitiøs og tung spiller i hospitality-branchen. Jeg ser frem til at formidle de mange stærke budskaber, koncernens forskellige varemærker byder på.”