TV-serie slutter året på Mallorca

1

Peter IngemannTURISME: Programmet ”Størst” med TV-værten Peter Ingemann er et af de mest sete på dansk TV2. I disse dage optages årets sidste Størst-program på Mallorca – et af danskernes ”største” rejsemål gennem tiderne.

Det er i år 60 år siden Simon Spies sendte de første 26 gæster med tog og skib via Barcelona til den ø, som har været en af danskernes ”største” rejsemål gennem tiderne.

Optagelserne til programmet blev i lørdags indledt på et Thomas Cook-fly fra Billund til Mallorca. Ud over at tale med Mallorca-glade gæster om bord, blev flere fra besætningen interviewet.

Stewardesse Susanne Landbo kunne bl.a. fortælle om sine specialflyvninger med Simon Spies i hans Boeing-fly. Her skulle hun stå bag hans sæde, iført hat og handsker, med kold champagne, hvis Simon Spies ønskede det.

Op til flyvningen blev TV-holdet klædt på med nogle facts: Airbus officielle prisliste opgiver prisen på et Airbus A321-fly, som TV-holdet fløj med, til 757 mio. kr. – for de penge kan man købe ca. 190.000 ferierejser med Spies til Mallorca. Og der skal fuldtids ansættes otte køer til at producere de ca. 52.000 liter mælk, gæsterne hos Thomas Cook Airlines årligt hælder i kaffen.

På Mallorca bor Peter Ingemann og TV-holdet på Spies ”voksenhotel” Sunprime Waterfront nær Palma, hovedbyen på Mallorca. I disse dage laver TV-holdet indslag fra øen.

Programmet sendes på TV2 den 27. december – man kan følge optagelserne til ”Størst”-programmet på Peter Ingemanns Facebook-side.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "TV-serie slutter året på Mallorca"

Notify of
avatar
vivi toft
vivi toft

Kan jeg se det igen et eller andet sted?

wpDiscuz