Udsolgt i restauranterne på Bella Sky

Over 1.000 gæste skal fejre årets sidste aften på Københavns højeste hotel med udsigt over byen. De højst beliggende hjørneværelser røg først, og generelt har det været et godt år for det nye hotel, hvad belægningen angår, men priserne måtte godt have været højere.

Der er allerede udsolgt i restauranterne nytårsaften i Bella Sky Hotellet ved Bella Center, og over 1.000 gæster rykker ind på årets sidste dag.  Få dage efter forsalget startede, var der udsolgt øverst oppe i Bella Sky med udsigt over Amager og ind mod København. Udsigten er, hvis ellers vejret tillader det, perfekt på årets sidste aften.

”Vi har da værelser tilbage, men udsolgt i restauranterne. Nu var hotellet jo nyt i fjor, men det er en fremgang på 70 procent. Også juleaften har vi over et hundrede gæster, som kommer for at fejre jul i huset, og vi er forberedt på at skabe den rigtige stemning. Ikke noget med lukkede restauranter hos os,” siger adm. direktør Arne Bang Mikkelsen.

”Hvis du spørger om det er en guldrandet forretning, så er svaret nej. Men det er dejligt at være med til at skabe aktivitet frem for bare at lukke ned som så mange andre.

Generelt har det været et godt år med belægningen, men vi får – som de øvrige hoteller i København – for lave priser. Der er imidlertid optimisme for 2013, og jeg tror faktisk, vi vil være i stand til at overraske med resultatet for det kommende år,” slutter han.