Udenrigsministeriet har forlænget rejseforsikringsaftalen med Europæiske ERV. Arkivfoto af Udenrigsministeriet ved Knippelsbro i København: Henrik Baumgarten.

UM forlænger aftale med Europæiske ERV

Rejseforsikringsselskabet Europæiske ERV skal fortsat administrere Udenrigsministeriets selvforsikringsordning. UM har 1.350 ansatte, cirka 500 er på danske repræsentationer i udlandet.

Europæiske ERV har fået forlænget aftalen om administration af Udenrigsministeriets selvforsikringsordning.

Det betyder, at Europæiske ERV skal fortsætte med at behandle og udbetale refusion for skadeanmeldelser relateret til sygdom og hjemtransport samt kollektiv heltidsulykkesdækning, skriver Europæiske ERV i en pressemeddelelse.

Europæiske ERV tildeles kontrakten på baggrund af det bedste forhold mellem pris og kvalitet. Kontrakten startede 1. november og har en varighed på fire år. Udenrigsministeriet har mulighed for to gange at forlænge aftalen et år ad gangen, oplyses det.

Derudover skal Europæiske ERV sørge for alarmcentral 24/7, så medarbejderne i Udenrigsministeriet får behandling og opfølgning ved skader og sygdom.

”Vi giver Udenrigsministeriets medarbejdere tryghed og sikkerhed på deres udstationeringer”
I pressemeddelelsen siger Peter Steen Olsen, økonomidirektør og talsmand hos Europæiske ERV: ”Vi er glade for at vinde kontrakten med Udenrigsministeriet og fortsætte samarbejdet, vi har haft i mange år.

Vi er stolte over, at vi kan være med til at give Udenrigsministeriets medarbejdere tryghed og sikkerhed på deres udstationeringer blandt andet gennem vores internationale netværk og vores alarmcentral, der har åbent 24/7, 365 dage om året,” siger Peter Steen Olsen.

Europæiske ERV (Europäische Reiseversicherung), der betegner sig som Danmarks største rejseforsikringsselskab, er del af den tyske forsikringsgruppe ERGO med over 37.000 ansatte på verdensplan. Den danske og svenske afdeling af Europæiske ERV har over 1,2 millioner kunder og syv millioner kortkunder, oplyses det.

Udenrigsministeriet har ifølge sin hjemmeside cirka 1.350 medarbejdere, hvoraf omkring 850 arbejder i København, og cirka 500 er udsendt til de danske repræsentationer i udlandet. Danmark har 68 ambassader verden over – hertil kommer 16 generalkonsulater. I alt har Udenrigsministeriet udstationeringsmuligheder i mere end 80 lande.

 

Relaterede artikler:

Ekstremt vejr kan påvirke danskernes rejseplaner

Europæiske ERV samler nordisk funktion i Danmark

Udenrigsministeriet: Nye app-funktioner skal gavne danske turister