Et kig ud over den ungarske hovedstad, Budapest. Pressefoto: Det nationale ungarske turistbureau (HTA)

Ungarn vil samarbejde med nordiske rejsebureauer

Det nationale ungarske turistbureau (HTA) har valgt det nordiske GSA-bureau Aviareps som turisthandelsrepræsentant i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Det østeuropæiske EU-land har hidtil ikke haft nogen høj profil på det nordiske marked, men det skal samarbejdet med Aviareps prøve at ændre.

”I de senere år har Ungarns skatte været delvist skjult for nordiske rejsende. Imidlertid har den aktuelle situation været med til at fremhæve vigtigheden af let tilgængelige destinationer, som udover sikkerhed også kan tilbyde enestående rekreative og kulturelle muligheder.”

Det siger Zoltán Guller, administrerende direktør for Hungarian Tourism Agency i en pressemeddelelse fra Aviareps. Han tilføjer:

”Det er en stor glæde at have mulighed for at arbejde tættere sammen med skandinaviske rejsebureauer og mediepartnere i samarbejde med Aviareps. Turisme oplever ekstraordinære tider, hvor rejsevaner ændres, og hvor sikkerheden spiller en nøglerolle i rejsebeslutninger.

Heldigvis har Ungarn overvundet sine vanskeligheder og derfor byder Ungarn med åbne arme turister velkommen med komfortable indkvarteringer, hyggelige restauranter, spektakulære attraktioner, maleriske små byer og service af høj kvalitet samt et sikkert miljø. Så hurtigt som epidemien tillader det, ser vi frem til at byde skandinaviske gæster velkommen til Ungarn.”

Kontaktperson til nordiske rejsebureauer
Til at stå for kontakten til den nordiske rejsebranche er Dalma Horváth – chef for forretningsudvikling for de Nordiske lande og Israel. Hun en uddannelse i turist management fra University of Greenwich i London og har været hos det Ungarske Turistbureau i snart fire år nu. Hun var også en del af ekspertteamet, der udviklede den nye strategi for Ungarns internationale repræsentationsmetoder for turisme, oplyses det.

Hun siger i pressemeddelelsen: ”Min vigtigste mission er at skabe en platform mellem de ungarske turisme leverandører og nordiske partnere på B2B-niveau for at tiltrække flere besøgende fra de skandinaviske lande til Ungarn.”

”Jeg er meget begejstret over at repræsentere Ungarn og de ungarske turisme leverandører på internationalt plan og til at dele min lidenskab og viden om Ungarn som turistdestination ved at introducere de seneste udviklinger samt nye attraktioner,” siger Dalma Horváth og tilføjer:

”Jeg vil arrangere aktiviteter såsom salgssamtaler, webinarer, online workshops og roadshows for at fremme Ungarn i Norden.”

Og Tapani Kauhanen, nordisk direktør for Aviareps, siger i pressemeddelelsen:

”Aviareps er glade og stolte af at være udnævnt til at repræsentere Ungarn som destination i Norden. Vores nordiske netværk med kontorer og lokale ansatte gør det muligt at kommunikere direkte på det nordiske marked. Vi ser et stort potentiale i at øge antallet af nordiske besøgende til Ungarn.”

Aviareps fik i juni endnu en ny nordisk kunde i form af Japans nationale turistorganisation, Japan National Tourism Organization.

Relaterede artikler:

Her var danskerne på ferie i udlandet

Nyt roadshow til rejsebranchen tiltrak 50