Unge talenter kæmper mod verdenseliten

’Waterz’, organisationen, som står bag PWA Windsurf World Cup i Hvide Sande, har delt fire wildcards ud til unge danske talenter .

World Cuppen er windsurfingens svar på Formel 1. Den afdeling, som skal sejles i Hvide Sande i perioden 9. – 14. september, trækker deltagere fra hele verden. Blandt de 96 deltagere er nogle af verdens bedste og hurtigste windsurfere, så når de fire wildcard modtagere skal på vandet i Hvide Sande, kommer de i skarp konkurrence med erfarne og garvede sejlere.

Katrine Kock Frandsen, projektleder på Waterz: ”Vi har valgt at prioriterer de unge sejlere, da der er en stor gruppe i Danmark, som har stort talent, som skal udvikles. Det kan vi være med til ved at give dem wildcards til worldcup i Hvide Sande”

Waterz blev afviklet første gang i 2010 og har gennem årene udviklet sig til Skandinaviens måske største vandsportsfestival. Det er anden gang at PWA World Cup kommer til Hvide Sande.

Katrine Kock Frandsen fortsætter: ”Festivalen slutter ikke, når de professionelle er færdige med at sejle om point til den samlede World Cup. Når de er færdige, åbner vi for den store vandsports-folkefest, hvor både windsurfere, kitesurfere, wakeboardere, surfere og kajakroere samles. Denne del løber fra den 14. -17. september”

De fire wildcard modtagere er: Mads Jepsen – Peter Nors – Frederik Poser og Jonas Thyme

Waterz samarbejder med Holmsland Klit Turistforening, Sport Event Denmark og Ringkøbing-Skjern Kommune om rrangementet.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.