Unge talenter kæmper mod verdenseliten

’Waterz’, organisationen, som står bag PWA Windsurf World Cup i Hvide Sande, har delt fire wildcards ud til unge danske talenter .

World Cuppen er windsurfingens svar på Formel 1. Den afdeling, som skal sejles i Hvide Sande i perioden 9. – 14. september, trækker deltagere fra hele verden. Blandt de 96 deltagere er nogle af verdens bedste og hurtigste windsurfere, så når de fire wildcard modtagere skal på vandet i Hvide Sande, kommer de i skarp konkurrence med erfarne og garvede sejlere.

Katrine Kock Frandsen, projektleder på Waterz: ”Vi har valgt at prioriterer de unge sejlere, da der er en stor gruppe i Danmark, som har stort talent, som skal udvikles. Det kan vi være med til ved at give dem wildcards til worldcup i Hvide Sande”

Waterz blev afviklet første gang i 2010 og har gennem årene udviklet sig til Skandinaviens måske største vandsportsfestival. Det er anden gang at PWA World Cup kommer til Hvide Sande.

Katrine Kock Frandsen fortsætter: ”Festivalen slutter ikke, når de professionelle er færdige med at sejle om point til den samlede World Cup. Når de er færdige, åbner vi for den store vandsports-folkefest, hvor både windsurfere, kitesurfere, wakeboardere, surfere og kajakroere samles. Denne del løber fra den 14. -17. september”

De fire wildcard modtagere er: Mads Jepsen – Peter Nors – Frederik Poser og Jonas Thyme

Waterz samarbejder med Holmsland Klit Turistforening, Sport Event Denmark og Ringkøbing-Skjern Kommune om rrangementet.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.