Uregerlige unge generer hotel

HOTELLER: En lille gruppe angiveligt utilpassede drenge fra ’ghettoområde’ har ’kapret’ kendt dansk hotelkædes spa-afdeling. Nu griber politiet og kommunen ind. Hotelkæden glæder sig over politiets indsats.

Drenge helt ned til 10 års-alderen fra ’ghettoområdet Motalavej i Korsør’ hærger forretninger og bl.a. det lokale Comwell-hotel, skriver BT.

Deres hærgen får nu politiet til at sætte hårdt mod hårdt. Det oplyser vicepolitiinspektør Allan Holm fra Sydsjællands Politi.

”Dette er uacceptabelt, så vi øger trykket. Det er vigtigt, at alt bliver anmeldt, så vi kan gribe ind og få det bragt til ophør,” siger Allan Holm, som oplyser, at en gruppe på cirka 10-12 drenge er med til at tegne et negativt billede af Motalavej, der har over 3.000 indbyggere.

På hotellet Comwell Korsør har drengene ifølge BT flere gange kapret spabadet, iført sig hotellets badekåber og krævet entre fra deres venner og truet personalet.

Det er nu lykkedes at stoppe drengene ved systematisk at melde alt til politiet.

”Det, der er foregået, er ikke acceptabelt. Derfor har vi politianmeldt de konkrete hændelser,” siger koncernchef Peter Schelde fra Comwell, der roser samarbejdet med politiet og tilføjer: ”Det vigtigste er, at vores gæster kan føle sig sikre.”

Peter Schelde returnerede i går ikke standby.dks henvendelse om flere oplysninger.

Borgmester i Slagelse Kommune, Stén Knuth vil stramme grebet om familier, der ikke holder deres børn væk fra kriminalitet. ”Det er fuldstændig utilstedeligt. Vi skal have tommelskruen på over for de ganske få familier, det drejer sig om,” siger han.