Vælg favoritværelse inden afrejsen

Spies giver mulighed for at bestille lige netop favoritværelset.

Spies lancerer en service, hvor gæsterne kan reservere deres favorithotelværelse. Seks dage inden afrejse får gæster til en række koncepthoteller, en mail med tilbuddet.

De tilgængelige værelser er markeret på et kort over hotelområdet, og tilbuddet er afhængigt af, hvor mange værelser, der er tilgængelige på ankomstdagen.

”Vores gæster har længe efterspurgt muligheden for at få bekræftet, at de får deres helt specielle favoritværelse. Nogle vil have en bestemt udsigt eller beliggenhed, mens andre bare vil have et bestemt værelsesnummer. Nu bliver det muligt for et antal gæster at få værelsesnummeret bekræftet i forvejen”, siger Torben Andersen, kommunikationschef i Spies.

Projektet er i dette forår testet af Spies. 20% af de gæster, som i testen fik tilbuddet om at vælge et specifikt værelsesnummer, takkede ja til tilbuddet. I dag er cirka 40 hoteller med i projektet, først og fremmet koncepthoteller som Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og Sentido, men antallet af tilknyttede hoteller vokser. Til næste sommer er målet, at lover 100 Spies-hoteller skal kunne tilbyde at reservere et specifikt værelsesnummer.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.