Vagtskifte i VisitDenmark

Jens Wittrup Willumsen, til venstre, med Allan Agerholm ved receptionen hos VisitDenmark. Foto: Preben Pathuel.

Jens Wittrup Willumsen, til venstre, med Allan Agerholm ved receptionen hos VisitDenmark. Foto: Preben Pathuel.

TURISME: Ved årsskiftet fik VisitDenmark ny bestyrelsesformand – det blev markeret ved reception i går. Den nye formand har ”ingen ny strategi,” men savner investeringer fra aktører i dansk turisme.

VisitDenmarks bestyrelsesformand de seneste tre år, Jens Wittrup Willumsen, takkede i går officielt af og overlod stafetten til Allan Agerholm, der blev udnævnt til at overtage af den nye regerings erhvervsminister, Troels Lund Poulsen. Allan Agerholm er til daglig adm. direktør for Bella Centers BC Hospitality Group.

Ved sammenkomsten i går på VisitDenmarks hovedkontor takkede Jens Wittrup Willumsen de ansatte i VisitDenmark for et tæt samarbejde.

Den nye bestyrelsesformand medgav i sin tale, at han ikke har nogen ny strategi for sin formandsrolle. Den vil han udvikle med bestyrelsen og medarbejderne i VisitDenmark.

”Det er en fælles opgave. I første omgang tager jeg rundt og lytter til aktørerne i dansk turisme,” sagde Allan Agerholm og tilføjede, at for mange aktører i dansk turisme er for tilbageholdende med at investere i dansk turismes overordnede aktiviteter.