Varsling til forretningsrejsende om risici

BCD Travel tilbyder en ny funktion, der sender besked til forretningsrejsendes mobile enheder om potentielt risikable situationer, der kan have indflydelse på deres rejse.

De nye varslinger er den seneste tilføjelse til TripSource, der er en platform til at skabe engagement hos den rejsende. Varslingerne rummer advarsler og beskeder i nødsituationer, og omfatter sikkerheds-, vejr- eller transportforhold, der kan skabe uregelmæssigheder på rejsen. Beskederne bliver udelukkende sendt til rejsende, når en lokation i deres rejseplan er påvirket.

BCD Travel introducerede TripSource i 2014 som en gratis platform til sporing og deling af rejseplaner (flyselskaber, hoteller, transport på land mm.). Siden har BCD udvidet tilbuddet, så det inkluderer real-time flystatusvarslinger, kørselsvejledning, online check-in notifikationer, virksomhedsspecifikke politiske detaljer og kalendersynkronisering. Den tillader også, at rejsende kan importere bookinger fra andre end BCD, så de kan have alle deres rejseplaner samlet ét sted.

I testperioden viste det sig, at risikovarslinger og servicemeddelelser var relevante. Det gælder f.eks. varsling om forbud mod bærbare computere mellem Mellemøsten og USA, eller advarsler om nødsituationer som terrorangrebet i Barcelona i sidste uge.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.