Varsling til forretningsrejsende om risici

BCD Travel tilbyder en ny funktion, der sender besked til forretningsrejsendes mobile enheder om potentielt risikable situationer, der kan have indflydelse på deres rejse.

De nye varslinger er den seneste tilføjelse til TripSource, der er en platform til at skabe engagement hos den rejsende. Varslingerne rummer advarsler og beskeder i nødsituationer, og omfatter sikkerheds-, vejr- eller transportforhold, der kan skabe uregelmæssigheder på rejsen. Beskederne bliver udelukkende sendt til rejsende, når en lokation i deres rejseplan er påvirket.

BCD Travel introducerede TripSource i 2014 som en gratis platform til sporing og deling af rejseplaner (flyselskaber, hoteller, transport på land mm.). Siden har BCD udvidet tilbuddet, så det inkluderer real-time flystatusvarslinger, kørselsvejledning, online check-in notifikationer, virksomhedsspecifikke politiske detaljer og kalendersynkronisering. Den tillader også, at rejsende kan importere bookinger fra andre end BCD, så de kan have alle deres rejseplaner samlet ét sted.

I testperioden viste det sig, at risikovarslinger og servicemeddelelser var relevante. Det gælder f.eks. varsling om forbud mod bærbare computere mellem Mellemøsten og USA, eller advarsler om nødsituationer som terrorangrebet i Barcelona i sidste uge.