Verdens mest trælse lufthavne

Det er en netbaseret avis, Huffington Post, der står for kåringen, og her fremgår det, at London Heathrow skulle være verdens mest trælse lufthavn – især på grund af lange køer og bagage-kaos, skriver ekstrabladet.dk.

Det er angiveligt 2.000 deltagere fra 80 lande, der har deltaget i kåringen af ’Titanic Awards’ og af dem peger 19,1% på Heathrow som den dårligste lufthavn. Den følges tæt af Los Angeles internationale lufthavn LAX, som også har for lange køer, overfyldte terminaler, besvær med at skifte terminal og beskrives som snavset.

 

Tredjepladsen indtages af Paris Charles de Gaulle, som får ris for sin dårlige service. På de følgende pladser kommer JFK ved New York, Chicago, Sydney, Miami, Frankfurt og Atlanta.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.