Verdens største Lego skib på museum

På M/S Museet for Søfart i Helsingør kan man opleve verdens største Lego skib på tæt hold, når det indtager museets dok den 24. juni.

Det er over 30 år siden, der sidst var skibe i tørdokken, men nu indtager det tre tons tunge og 12 meter lange skib dokken indtil den 20. august. Skibet er bygget i forbindelse med DFDS’150-års jubilæum i 2016.

Lego skibet er samtidig startskud til sommerens aktiviteter på museet. I Lego værkstedet får børnene mulighed for at afprøve deres evner som skibsbyggere og havnekonstruktører, når der skal bygges drømmeskibe og havnebyer. Der vil være Lego matroser til at give en hjælpende hånd og gode råd.

Lørdage i juli og august er der sømandssafari på Øresund med kaptajnen på skibet M/S Viking og en underviser fra M/S Museet for Søfart. På sejlturen bliver der studeret trafik, skibstyper og vrag på tæt hold, og der vil være klassiske sømandsaktiviteter undervejs.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.