Verdens største Lego skib på museum

På M/S Museet for Søfart i Helsingør kan man opleve verdens største Lego skib på tæt hold, når det indtager museets dok den 24. juni.

Det er over 30 år siden, der sidst var skibe i tørdokken, men nu indtager det tre tons tunge og 12 meter lange skib dokken indtil den 20. august. Skibet er bygget i forbindelse med DFDS’150-års jubilæum i 2016.

Lego skibet er samtidig startskud til sommerens aktiviteter på museet. I Lego værkstedet får børnene mulighed for at afprøve deres evner som skibsbyggere og havnekonstruktører, når der skal bygges drømmeskibe og havnebyer. Der vil være Lego matroser til at give en hjælpende hånd og gode råd.

Lørdage i juli og august er der sømandssafari på Øresund med kaptajnen på skibet M/S Viking og en underviser fra M/S Museet for Søfart. På sejlturen bliver der studeret trafik, skibstyper og vrag på tæt hold, og der vil være klassiske sømandsaktiviteter undervejs.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.