Verdenskongres for natur-turisme til Sverige

Adventure Travel Trade Associations verdenskongres for natur-turisme kommer til Sverige 2019. Foto: Henrik Trygg.

Sverige har en stærk international profil som naturdestination og har fået tilkendt den internationale kongres Adventure Travel World Summit i Göteborg 2019. Kongressen tiltrækker rejsearrangører og medier med fokus på natur-rejser.

Et stigende antal internationale turister efterspørger naturnære oplevelser og søger efter det ægte, bekvemme og let tilgængelige. Sverige har en stærk naturprofil hos udenlandske rejsende som et smukt land med unik uberørt natur, der er tilgængelig for alle.

2019 kommer Adventure Travel Trade Associations internationale kongres for natur-rejsearrangører til Göteborg. 850 deltagere fra hele verden skal netværke og hente viden og nyheder indenfor natur-turisme, men også teste naturoplevelser i store dele af Sverige med skræddersyede programmer. I år holdtes kongressen i Argentina, 2018 kommer den til Italien og i september 2019 i Sverige.

”Sverige og ikke mindst den svenske natur lokker flere og flere udenlandske turister til. Det gør turistbranchen til en jobmotor over hele landet. At Sverige under kongressen bliver en global arena for vigtige aktører inden for natur-turisme giver os en endnu stærkere position på verdenskortet og flere muligheder for at udvikle vores erhverv”, siger Erhvervs- og udviklingsminister Mikael Damberg.

En stærk årsag til, at Adventure Travel Trade Association vælger Sverige, er den svenske naturnære livsstil og tilgængeligheden til naturen.

”Valget af Sverige er resultatet af mange svenske organisationers dedikerede arbejde. Nu gælder det for Sverige om at stille op med et bredt udbud af oplevelser i den svenske natur, som passer for de internationale gæster”, siger Ewa Lagerqvist, adm. direktør for Visit Sweden.

Mindre stress skal sælge svensk natur i udlandet

Stress af i den svenske natur

Fortsat turismevækst i Sverige