Verdenskongres for natur-turisme til Sverige

Adventure Travel Trade Associations verdenskongres for natur-turisme kommer til Sverige 2019. Foto: Henrik Trygg.

Sverige har en stærk international profil som naturdestination og har fået tilkendt den internationale kongres Adventure Travel World Summit i Göteborg 2019. Kongressen tiltrækker rejsearrangører og medier med fokus på natur-rejser.

Et stigende antal internationale turister efterspørger naturnære oplevelser og søger efter det ægte, bekvemme og let tilgængelige. Sverige har en stærk naturprofil hos udenlandske rejsende som et smukt land med unik uberørt natur, der er tilgængelig for alle.

2019 kommer Adventure Travel Trade Associations internationale kongres for natur-rejsearrangører til Göteborg. 850 deltagere fra hele verden skal netværke og hente viden og nyheder indenfor natur-turisme, men også teste naturoplevelser i store dele af Sverige med skræddersyede programmer. I år holdtes kongressen i Argentina, 2018 kommer den til Italien og i september 2019 i Sverige.

”Sverige og ikke mindst den svenske natur lokker flere og flere udenlandske turister til. Det gør turistbranchen til en jobmotor over hele landet. At Sverige under kongressen bliver en global arena for vigtige aktører inden for natur-turisme giver os en endnu stærkere position på verdenskortet og flere muligheder for at udvikle vores erhverv”, siger Erhvervs- og udviklingsminister Mikael Damberg.

En stærk årsag til, at Adventure Travel Trade Association vælger Sverige, er den svenske naturnære livsstil og tilgængeligheden til naturen.

”Valget af Sverige er resultatet af mange svenske organisationers dedikerede arbejde. Nu gælder det for Sverige om at stille op med et bredt udbud af oplevelser i den svenske natur, som passer for de internationale gæster”, siger Ewa Lagerqvist, adm. direktør for Visit Sweden.

Mindre stress skal sælge svensk natur i udlandet

Stress af i den svenske natur

Fortsat turismevækst i Sverige

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.