Vil du være statist i Far til Fire i solen?

Den kommende spillefilm ’Far til Fire i solen’ har valgt Bahia Feliz på Gran Canaria til indspilningen, og danske gæster kan få en rolle i filmen på deres ferie.

Optagelserne begynder i næste uge, når Lille Per, Søs, Onkel Anders og alle de andre tager på charterferie til TUI Family Life Bahia Feliz.

”Vi har fundet de perfekte omgivelser til en film, hvor der sker lidt af hvert med familiemedlemmerne”, fortæller Henrik Møller-Sørensen, der er producent på filmen for ASA Film.

Som en del af kulissen skal filmen benytte en håndfuld statister, og derfor opfordrer TUI nu danskere med en skuespiller i maven og en vinterferie på det pågældende hotel om at melde sig til tjeneste.

”Det bliver nok lidt af et trækplaster, at man i de kommende uger kan opleve alle de kendte skuespillere, mens man holder ferie. Og så har vi tænkt, at vi lige så godt kunne give børn og voksne en chance for at være med foran kameraet, så de kan gense deres ferieminder i biografen senere”.

Optagelserne ruller fra 6. november til 4. december, og gæster med en bestilt rejse til filmhotellet i den periode får automatisk muligheden for at deltage som statist. I år forventer TUI, at ca. 10.000 danskere vil tilbringe en ferie på det formentlig mest populære danskerhotel på De Kanariske Øer.

Filmen bliver instrueret af Martin Miehe-Renard og har Martin Brygmann som Far, Thomas Bo Larsen som Onkel Anders og børnene Elton Rokahaim Møller, Laura Lavigne Bie-Olsen, Mingus Hellemann Hassing og Coco Hjardemaal i de bærende roller. Fars gamle skolekammerat Bjørn Skov spilles af Peder Thomas Pedersen, hans kone af Maria Erwolter og Farmor Lizzi af Jannie Faurschou.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.