Vind turpas til Tivoli

TURISME: I det fortsatte samarbejde mellem Tivoli og standby.dk er her en konkurrence, hvor der kan vindes tre pakker med entrebilletter og turpas for fire personer i den kommende sommersæson.

’Hvornår åbner Tivoli for sommersæsonen 2017?’

Svar på det spørgsmål senest 4. april kl. 12 ved at sende en mail til konkurrence@standby.dk – husk at skrive dit navn og postadresse, så sender standby.dk de fysiske billetter til vinderne.

De tre vindere får entrebilletter og turpas for fire personer i Tivolis kommende sommersæson, nr. 175, der vil have 172 åbningsdage inden der lukkes 24. september.

Dæmonen i Tivoli bliver første rutsjebane i Skandinavien, hvor gæster også får virtual reality oplevelse. Gæsterne sidder fastspændt i Dæmonen og med 77 km i timen, udsættes de for 4G påvirkning, passerer tre loops og oplever et fysisk fald på 20 meter.

Når Tivoli åbner, er det også med Monty Pythons  Spamalot-musical i Tivolis Koncertsal, baseret på filmen ’Monty Python og de skøre riddere’. På scenen er bl.a. Lars Hjortshøj, Stig Rossen, Martin Brygmann og Linda P.