Vinderne af Tivoli-konkurrence

0

Tivoli-Tullamore-SmugkroenTIVOLI: Standby.dk har netop haft en konkurrence om billetter til årets Tivoli-revy samt turpas. Nu er vinderne fundet. Tivoli har netop fået ”smugkro” med irsk whiskey.

I alt kom der 146 besvarelser af årets Tivoli-konkurrence. Spørgsmålet, der skulle svares på, var, at Tivoli i år åbnede 1. april.

Vinderne af 4 x entrebilletter og 4 x turpas blev: Jette Ward fra VisitBritain og Martin Schmidtsdorff fra Discover the World.

Vinder af 2 billetter til forpremiere på Tam Tam i Glassalen 25. maj blev Birgitte Vraadal fra FDM travel.

I påsken åbnede Tullamore Smugkroen i Tivoli, dermed rykker et stykke Irland ind i Haven. Internationalt er det første gang, at Tullamore D.E.W. udpeger en ’ambassade’ og for første gang vil man også kunne smage whiskey direkte fra et Tullamore D.E.W. fad – det første af sin art uden for Irland.

Hele Tullamore Smugkroen vil bære præg af den irske stemning. Alt fra øl til whiskey og vægge beklædt med originale Tullamore whiskey-fade samt irsk kaffe.

Tullamore kommer fra byen Tullamore i hjertet af Irland. Tullamore har i Danmark en markedsandel af irsk whiskey på 62,5 pct. og er, ifølge Tivoli, den mest solgte af alle whiskyer, skotske som irske, i Danmark.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz