Vinteren er kommet til Canada

winter-airportStribevis af fly er forsinkede eller aflyste i Calgary Lufthavn for foden af Rocky Mountains på grund af en tidlig sommer-snestorm, som kan brede sig til det østlige USA.

Normalt kan man komme ind midt i oktober før vinteren sætter ind i den vestlige del af Canada, men i år er store områder ramt af en ”sommer-snestorm”, som canadierne selv har valgt at kalde den.

Det er gået hårdt ud over Calgary med flere aflysninger af flytrafikken på grund af vejret. Der ligger flere steder op til 12 centimeter sne. Temperaturen i området er samtidig faldet kraftigt.

Det kolde vintervejr i september ser ud til at trække mod øst og kan risikere at påvirke flytrafikken i den østlige del af USA.

I Canada behøver sommeren langtfra at være forbi. Den kan på en enkelt dag vende tilbage, hvilket meteorologerne også venter vil ske.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.