Virgins første krydstogtskib kun for voksne

Beslutningen om ikke at give adgang for børn ombord blev truffet efter forhandlinger med krydstogtbureauer og med ’fremtidige søfolk’, som Virgin kalder sine kommende passagerer.

Virgin Voyages tre skibe skal gå under navnet ’Lady Ships’, et ordspil med det britiske ’your ladyship’, hvilket rederiet betegner som et dybt buk for skibenes britiske afstamning.

Skibenes design, der blev præsenteret ved køllægningen i går, tirsdag, på Fincantieris Skibsværft i Genoa, viser et sølvgråt skrog med røgfarvet glas, mens sprøjt af rødt og en smuk havfrue pryder skibets bov.

Det første skib leveres i 2020.

Virgins grundlægger sir Richard Branson og Virgin Voyages CEO Tom McAlpin, ankom til ceremonien via en kæmpekran og tro mod traditionen med at bryde traditionerne kaldes kahytter med balkoner for ’hav terrasser’, mens passagererne kaldes ’sailors’.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.